logo

MAGAZINE     PROMOTII SI CUPOANE     OFERTE  
Categorii        Computere        Foto Video        Electronice

Oferte Speciale, Promotii si Reduceri Oferte Speciale - decembrie2015


Oferte Oferte Speciale expirate recent

12 rate fara doinda pentru comenzile online

la DOMO
DOMO


DOMO ofera 12 rate fara dobinda pentru comenzile online atunci cand platiti pentru produsele cumparate cu cardul DOMO Bonus Card sau Card Avantaj.


Citeste Detalii   |    Voturi:
12 Rate fara dobinda prin Card Avantaj

la Media Galaxy  - 0 dobinda
Media Galaxy


MEDIA GALAXY ofera 12 rate fara dobinda pentru plata comenziolor online prin Cardul Avantaj. Pentru a beneficia de aceasta oferta, selectati metoda de plata prin intermediul Cardului Avantaj, si veti fi directat catre pagina bancii emitente, Credit Europe Bank.


Citeste Detalii   |    Voturi:Oferta zilei si promotii saptaminale

la Metro  - 3% discount
Metro


In fiecare zi, Metro oferta reduceri fulger si promotiile specialei online, pe langa cele din cataloage, la diverse produse de birou, electronice, electrocasnice, si alte categorii de produse. Citeste aceasta pagina pentru a vedea ofertele curente, precum si catalogul curent Metro online. In plus, livrarea este gratuita oriunde in romania, in 24-ore, pentru majoritatea comenzilor online.


Citeste Detalii   |    Voturi:Reducere 150 lei la creditele online peste1500 lei

la Altex  - redecere 150 lei
Altex


Altex ofera pe loc o reducere de 150 lei pentru toate achizitiile online in valoare de minim 1500 lei atunci cand platetsi prin credit EFG. In plus, Altex ofera livrare gratuita oriunde locuiesti la toate comenzile online. Citeste regulamentul complet al campaniei aici .


Citeste Detalii   |    Voturi:Livrare gratuita pentru toate comenzile online

la Altex
Altex


Altex ofera livrare gratuita in toata tara pentru toate comenzile online, indiferent de modalitatea de plata: card credit/debit, virament bancar, sau numerar. Livrarea produselor se face in functie de stocul produselor in momentul plasarii comenzii, iar termenul de livrare este de 24 - 48 ore.
In plus, daca esti nemultumit de produsele cumparate de la Altex.ro, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile de la receptia acestora.


Citeste Detalii   |    Voturi:35% reducere la comenzile online si telefonice

la DOMO  - 35% reducere
DOMO


DOMO.ro ofera o reducere de pana la 35% la toate comenzile online si telefonice!
Aceasta reducere se aplica indiferent de metoda de plata aleasa. Se exclud produsele aflate in catalogul DOMO sau alte promotii.


Citeste Detalii   |    Voturi:Transport Gratuit pentru orice produs cumparat

la Flanco
Flanco


Flanco.ro va ofera transport gratuit pentru orice produs cumparat. Pentru a beneficia de aceasta promotie adauga în cos oricare dintre produsele magazinului si plaseaza comanda. Reducerea va fi calculata automat în ultimul pas al comenzii, fara sa mai fie nevoie de implicarea ta.
In plus, poti alege sa cumperi online si sa ridici personal produsul la orice magazin Flanco.


Citeste Detalii   |    Voturi: