logo

MAGAZINE     PROMOTII SI CUPOANE     OFERTE  
Altex        DOMO        Flanco        Germanos

Promotii si oferte speciale Carrefour, vouchere, reduceri si coduri cupoane Carrefour in august 2017

Aceasta pagina include promotiile curente Carrefour afisate pe site-ul nostru pot expira in orice moment, fara ca noi sa avem timp sa actualizam site-ul, astfel incat este recomandat sa verificati ca discount-ul a fost aplicat corect in shopping cart-ul dvs., inainte de a efectua plata finala a comenzii. Carrefour disponibile pe aceasta pagina, apasati pe butonul "Vezi Oferta" corespunzator. Cand ajungeti la pasul final al procesului de cumparare online, inainte de a introduce metoda de plata, introduceti codul cuponului in casuta corespunzatoare, si verificati ca discount-ul a fost aplicat corect la suma totala de plata.

Daca o oferta nu are un cod de cupon listat pe aceasta pagina,este suficient sa apasati butonul "Vezi Oferta" pentru a activa promotia selectata, si discountul sau reducerea de pret corespunzatoare vor fi aplicate in mod automat la pasul final de efectuare a platii. Ofertele speciale, reducerile de preturi si promotiile Cupoanele si ofertele promotionale prezentate de site-ul nostru sint actualizate in fiecare zi. Va rugam sa ne comunicati daca o reducere sau promotie Carrefour a expirat, sau daca aveti informatii despre alte oferte speciale si coduri de cupoane pentru acest magazin.

Pentru a utiliza oricare din codurile de cupoane Carrefour disponibile pe aceasta pagina, apasati pe butonul "Vezi Oferta" corespunzator. Cand ajungeti la pasul final al procesului de cumparare online, inainte de a introduce metoda de plata, introduceti codul cuponului in casuta corespunzatoare, si verificati ca discount-ul a fost aplicat corect la suma totala de plata.

Daca o oferta nu are un cod de cupon listat pe aceasta pagina,este suficient sa apasati butonul "Vezi Oferta" pentru a activa promotia selectata, si discountul sau reducerea de pret corespunzatoare vor fi aplicate in mod automat la pasul final de efectuare a platii. Ofertele speciale, reducerile de preturi si promotiile Carrefour afisate pe site-ul nostru pot expira in orice moment, fara ca noi sa avem timp sa actualizam site-ul, astfel incat este recomandat sa verificati ca discount-ul a fost aplicat corect in shopping cart-ul dvs., inainte de a efectua plata finala a comenzii.

Codurile de cupoane, oferte speciale si promotii disponibile in august 2017 for Carrefour

Promotii curente si oferte speciale Carrefour plus reduceri de preturi si cupoane Carrefour

In fiecare saptamina, si cateodata chair in fiecare zi, Carrefour publica online lista curenta de reduceri de preturi, oferte speciale, cupoane de reducere si oferte promotionale. Accesati aceste pagini web pe site-ul oficial Carrefour pentru a vedea lista de produse cu oferte speciale si reduceri de preturi in august 2017.

Puteti salva intre 10% si 80% atunci cand cumparati diverse produse cu discount-uri si reduceri de preturi speciale. Disponibilitatea acestor produse este extrem de limitata, iar pretul poate fluctua zilnic, astfel incat este recomandat ca daca gasiti un astfel de produs care va place, sa il comandati imediat, inainte ca alti cumparatori sa il comande si sa nu mai fie disponibil. De asemenea, este recomandat sa cititi politica de returnare a magazinului Carrefour pentru aceste produse cu oferte speciale sau reduceri masive de preturi, deoarece in multe cazuri este diferita fata de produse la pret normal (in cazuri extreme, vanzarea este finala, si produsele nu mai pot fi returnate).


Oferte Carrefour expirate recent

Reducere 70% la al doilea produs
Carrefour


Magazinele Carrefour ofera o reducere de 70% pentru al doilea produs cumparat atunci cand cumparati doua sau mai multe produse similare. Sute de produse sint eligibile pentru aceasta promotie. Expira: 01.02.2012


Citeste Detalii   |    Voturi:Cumperi 2 produse gratuite, primesti unul gratuit
Carrefour


Pentru o perioada limitata de timp, magazinele Carrefour ruleaza o promozie speciala 2+1 Gratuit: cumperi 2 produse gratuite, si primesti unul gratuit. Aceasta oferta este valabila pentru sute de produse disponibile in magazinele Carrefour! Expira: 13.09.2010


Citeste Detalii   |    Voturi:100 lei reducere pentru Frigiderele Indesit
Carrefour


pentru o perioada limitata de timp, Carrefour ofera 100 lei reducere pentru toate Frigiderele si Combinele Frigorifice Indesit Clasa A+! Plus, livrarea este gratuita! Aceasta oferta este valabile in magazinele Carrefour din Bucuresti, Oradea, Brasov, Braila, Ploiesti, Constanta, Iasi, Cluj, si Pitesti. Expira: 20.09.2010


Citeste Detalii   |    Voturi:Reducere de 50% la Fotografii Printate pe Panza  - - 50%
Carrefour


Carrefour va ofera o reducere de 50% la Fotografii Printate pe Panza. Preturile nu includ valoarea de transfer.
Pentru mai multe informatii privind aceasta promotie consultati site-ul Carrefour.ro .


Citeste Detalii   |    Voturi:Reducere de 20% la Saltele Relaxa si Prestige  - - 20%
Carrefour


Carrefour va ofera o reducere de 20% la toata gama de Saltele Relaxa si Prestige. Reducerea este inclusa in preturile afisate la raft.
Pentru mai multe informatii privind aceasta promotie consultati site-ul Carrefour.ro .


Citeste Detalii   |    Voturi:Reducere de 20% la toate produsele L'Oreal Paris  - - 20%

Carrefour va ofera o reducere de 20% la toate produsele L'Oreal Paris. Preturile incep de la numai 12 lei.
Pentru mai multe informatii privind aceasta promotie consultati site-ul Carrefour.ro . Expira: 16.08.2010


Citeste Detalii   |    Voturi:Cupon de Reducere in valoare de 5 Lei  - - 5 lei
Carrefour


Carrefour va ofera un cupon de reducere in valoare de 5 lei. Decupeaza acest cupon si primesti o reducere de 5 lei la orice produs de machiaj Alix Avien. Exceptie fac produsele: lac de unghii si creion. Reducerea se aplica la casele de marcat.
Pentru mai multe informatii privind aceasta promotie consultati site-ul Carrefour.ro .


Citeste Detalii   |    Voturi:Cadou Surpriza de Sf. Maria  - cadou

Pe 15 August, Carrefour ofera clientilor sai fideli un cadou surpriza de Sf. Maria.
Cadoul se elibereaza in baza bonuli de cumparaturi si a unei carti de identitate sau buletin.
Pentru mai multe informatii privind aceasta promotie consultati site-ul Carrefour.ro . Expira: 20.08.2010


Citeste Detalii   |    Voturi:20% Reducere la toate produsele  - 20% reducere

La Carrefour beneficiezi de 20% reducere la toate produsele. Reducerea nu se aplica produselor care se afla intr-o alta promotie. Pentru mai multe informatii privind aceasta promotie consultati site-ul Carrefour.ro . Expira: 11.08.2010


Citeste Detalii   |    Voturi:25% Reducere la Uleiuri Auto Mobil si Halvoline  - 25% reducere
Carrefour


La Carrefour beneficiezi de 25% reducere la toata Gama de Uleiuri Auto Mobil si Halvoline. Valabile in magazinele: Militari, Orhideea, Colentina, Baneasa, Berceni, Vitantis( doar MOBIL ) , Brasov, Constanta, Iasi Felicia, Iasi Era, Pitesti( doar MOBIL ) , Ploiesti si Braila. Reducerea nu se aplica produselor care se afla intr-o alta promotie. Pentru mai multe informatii privind aceasta promotie consultati site-ul Carrefour.ro . Expira: 12.07.2010


Citeste Detalii   |    Voturi: